02 октомври 2012

It's a card It's a exploding box

Пиша и публикувам картичката няколко дена след рожденият ден на съпруга ми, но ще ви кажа, че в онзи ден, когато се събудих първото нещо, което хванах не беше кафето :) изненадващо и за мен самата, а ножица и хартия. Исках да изненадам мъжленцето с експлодираща картичка и торта в нея. Много време ми се въртеше тази идея, но все не намирах повод ... ето сега повод се появи и се захванах на работа. Направата на картичката не ми отне време, но тортатааааа ооооо там беше голяма борба ха ха ха Все пак след 4 часа ... много време ви казвам значи аха и се бях отказала, ама телето в мен се запна и рече не ще стигнеш до край и ...
свърших тортето едно миню 5х5 и розички спретнах, залепих, украсих, отдъхнах. И тогава той Мъжът се събуди :) Подадох му кутийката и УАУ тя експлодира ... радва се, като малко дете ... Един малък жест може да те направи много щастлив ... него подаръчето, а мен радостта в очите му. Е стига толкова приказки ето и малко снимки :)

2 коментара:

  1. :) Красива история и красив подарък :) Наистана великолепна изненада! И аз бих се чувствала безкрайно щастлива с подарък като този! И си напълно права за малките жестове - именно те правят хората истински щастливи!

    ОтговорИзтриване
  2. Даааа щастието в малките неща :) Благодаря ти Дес!!!

    ОтговорИзтриване