16 юни 2011

Декупажни мистерии...Η μυστηριώδη γυναίκα

От няколко години съм член на групата за "Декупаж" във форума на "БГ мама", там изкарвам часове в разглеждане, споделяне на мнения и получаване на ценна информация. Сравнително честичко си правим срещи с момичетата и на тях е толкова приятно, че никой не иска да си тръгва. Интересното е, че сме все разнородни хора, но събрани от една идея "Декупажа" и така сядайки на масата ставаме едно цяло. Във форума всеки месец има и конкурси, от време на време участам в тях, защото не винаги ме спохожда музата.
Преди време имаше конкурс за Жената - мистерия ... сякаш ток ме удари ... веднага в мен се зародиха идеи, както се сещате не една, а няколко :) залових се за работа и ето какво се получи:
Πήρα μέρος στο διαγωνισμό "Η μυστηριώδη γυναίκα" και το αποτέλεσμα είναι αυτο:На конкурса участвах с чинията в сребърно, така и не се класирах, но аз не участвам за да спечеля, а защото искам да видя до къде съм стигнала със знанията и премеря сили с другите участнички. Да покажа на какво съм способна.
По късно се появи повод и подарих чинията ... уж много се хареса, но не успяха да я опазят ... съдейки по себе си, ако нещо ми харесва го пазя, като очите си, но явно не всички са така.
Сега въпросната чиния съществува само тук и в моят архив. Διαγωνίστηκα με το ασήμι πιάτο δεν κέρδισα αλλα δεν πειράζε ... ήθελα να ξέρω που βρισκομαι αναμεσα στους άλλους διαγωνιζόμενους.

Няма коментари:

Публикуване на коментар